Cercei Swarovski Elements Blue Cube

35 Lei de la Cupio.ro

Detalii
Cea mai potrivita pereche de cercei pentru orice tinuta! Cristalul de dimensiuni mari da sclipiri ca re emana feminitate si discretie. Datorita cristalului mare si suprafetei mici de montura si prindere, cerceii sunt foarte sensibili la purtare si exista posibilitatea sa se dezlipeasca din montura la purtare. ...mai mult

Cercei Swarovski Elements Nude Cube

Cercei Swarovski Elements Effect Cube

Cercei Swarovski Elements Blue Crystal

Cercei Swarovski Elements Fantastic Look

Cercei Swarovski Elements Devotion

Cercei Swarovski Elements Butterfly

Cercei Swarovski Elements Imagination

Cercei Swarovski Elements Real Diamonds

Cercei Swarovski Elements Electro Diamond

Cercei Swarovski Elements Sparkling Star

Cercei Swarovski Elements Fashion Queen

Cercei Swarovski Elements Special Diamonds

Cercei Swarovski Elements Flower Power

Cercei Swarovski Elements Crystal Flower

Cercei Swarovski Elements Crystal Star

Cercei Swarovski Elements Shiny Diamond

Cercei Swarovski Elements Purple Diamond

Cercei Swarovski Elements Butterfly Effect

Cercei Swarovski Elements Golden Diamond

Cercei Swarovski Elements Nude Cube - Cea mai potrivita pereche de cercei pentru orice tinuta! Cristalul de dimensiuni mari da sclipiri care emana feminitate si discretie. Datorita cristalului mare si suprafetei mici de montura si prindere, cerceii sunt foarte sensibili la purtare si exista posibilitatea sa se dezlipeasca din montura la purtare.

Cercei Swarovski Elements Effect Cube - Cea mai potrivita pereche de cercei pentru orice tinuta! Cristalul de dimensiuni mari da sclipiri care emana feminitate si discretie. Datorita cristalului mare si suprafetei mici de montura si prindere, cerceii sunt foarte sensibili la purtare si exista posibilitatea sa se dezlipeasca din montura la purtare.

Cercei Swarovski Elements Blue Crystal - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi mai speciala! Cerceii cu cristal albastru translucid sunt aliantii tai pentru a da un ton perfect tinutei pe care o porti. Radiaza impreuna cu cerceii deosebiti! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 3,0 x 1,7 cm.

Cercei Swarovski Elements Fantastic Look - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Fantastic Look te fac sa stralucesti la orice petrecere. Cristalul mare inconjurat de un rand de cristale mici argintii emana eleganta, frumusete si rafinament. Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 3,5  x 1,4 cm.

Cercei Swarovski Elements Devotion - Cerceii cu doua cristale Swarovski mov sunt accesoriul perfect pentru a-ti pune in evidenta tinuta! Cristalele mov te duc cu gandul la frumusete, rafinament si feminitate. Sclipirile mov emanate te ajuta sa iesi in evidenta. Material: Aliaj metalic non-alergenic Dimensiuni: 1.4cm x 1.2cm

Cercei Swarovski Elements Butterfly - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru tinuta de zi! Cerceii in forma de fluturas sunt accesoriul perfect pentru a-ti evidentia tinuta de zi! Cristalul Swarovski care atarna de cercei emana feminitate si rafinament. Cerceii sunt potriviti aproape pentru orice tinuta de zi! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 4,5  x 1,5 cm.

Cercei Swarovski Elements Imagination - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru tinute de zi mai deosebite! Cerceii Imagination reprezinta accesoriul perfect pentru a da o nota deosebita oricarei tinute. Cristalele in forma de inimioara cu sclipiri extraordinare confera o nota de eleganta, rafinament si frumusete! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 4,5  x...

Cercei Swarovski Elements Real Diamonds - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Real Diamonds sunt accesoriul perfect pentru o tinuta eleganta! Cristalele Swarovski emana eleganta, feminitate si rafinament. Datorita finetei si rafinamentului cu care sunt facuti, cerceii trebuie pastrati si manipulati cu grija! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Lungime: 4,5 cm.

Cercei Swarovski Elements Electro Diamond - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Real Diamonds sunt accesoriul perfect pentru o tinuta eleganta! Cristalele Swarovski emana eleganta, feminitate si rafinament. Datorita finetei si rafinamentului cu care sunt facuti, cerceii trebuie pastrati si manipulati cu grija! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Lungime: 5,2 cm.

Cercei Swarovski Elements Sparkling Star - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi mai speciala! Cerceii sub forma de stea radiaza frumusete si prospetime! Cristalul Swarovski de dimensiuni foarte mari da sclipiri revigorante in nuante de mov-albastru! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 3,7 x 2,2 cm.

Cercei Swarovski Elements Fashion Queen - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Silver Diamond reprezinta accesoriul perfect pentru a da o nota deosebita oricarei tinute. Cristalele cu sclipiri extraordinare confera o nota de eleganta, rafinament si frumusete! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 5 cm.

Cercei Swarovski Elements Special Diamonds - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Silver Diamond reprezinta accesoriul perfect pentru a da o nota deosebita oricarei tinute. Cristalele cu sclipiri extraordinare confera o nota de eleganta, rafinament si frumusete! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Lungime: 7 cm.

Cercei Swarovski Elements Flower Power - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi mai speciala! Cerceii in forma de floare sunt decorati cu patru cristale Swarovski transparente si de un cristal Swarovski mai mic de aceeasi culoare. Cristalele Swarovski cu care sunt decorati te ajuta sa iesi in evidenta cu bijuterii deosebite. Diametrul cristalelor nude este de 1 cm, iar diametrul...

Cercei Swarovski Elements Crystal Flower - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi mai speciala! Cerceii in forma de floare sunt decorati cu patru cristale Swarovski de culoarea nude si un cristal Swarovski de culoarea roz deschis. Cristalele Swarovski cu care sunt decorati te ajuta sa iesi in evidenta cu bijuterii deosebite. Diametrul cristalelor nude este de 1 cm, iar diametrul...

Cercei Swarovski Elements Crystal Star - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi mai speciala! Cerceii sub forma de stea radiaza frumusete si prospetime! Cristalul Swarovski de dimensiuni foarte mari da sclipiri revigorante in nuante de mov-albastru! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 3,7 x 2,2 cm.

Cercei Swarovski Elements Shiny Diamond - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Shiny Diamond radiaza frumusete, eleganta si prospetime! Cristalele Swarovski si modelul deosebit te ajuta sa-ti pui tinuta in evidenta si sa emani feminitate si eleganta. Cele trei cristale albe de pe lobul urechii plus cele patru care atarna emana rafinament si feminitate. Datorita nuantelor de nude, cerceii se...

Cercei Swarovski Elements Purple Diamond - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Purple Diamond sunt accesoriul perfect pentru o tinuta eleganta! Cristalele Swarovski emana eleganta, feminitate si rafinament. Datorita finetei si rafinamentului cu care sunt facuti, cerceii trebuie pastrati si manipulati cu grija! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 4,6  x 1,5 cm.

Cercei Swarovski Elements Butterfly Effect - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale sau pentru o tinuta de zi! Cerceii Butterfly Effect sunt perfecti pentru o tinuta de seara sau de zi mai deosebita! Cerceii cu cristale Swarovski emana discretie si frumusete! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 2,0  x 1,2 cm.

Cercei Swarovski Elements Golden Diamond - Alege cea mai potrivita pereche de cercei pentru ocazii speciale! Cerceii Silver Diamond reprezinta accesoriul perfect pentru a da o nota deosebita oricarei tinute. Cristalele cu sclipiri extraordinare confera o nota de eleganta, rafinament si frumusete! Material: aliaj metalic non-alergic de calitate superioara. Dimensiuni: 4,0  x 1,5 cm.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!