Agrafe pentru coc 6cm

2,90 Lei de la Cupio.ro

Detalii
Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lun gime: 6cm. ...mai mult

Agrafe pentru coc 4,5cm

Agrafe pentru coc 7cm

Set 500 buc agrafe pentru coc

Agrafe de par

Agrafe par set 36

Agrafe colorate

Agrafe negre

Set 300 agrafe par negre - medii

Agrafe par negre 60 bucati

Agrafe negre cu click

Agrafe par colorate 60 bucati

Agrafe pentru coc 4,5cm - Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 4,5cm.

Agrafe pentru coc 7cm - Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 7cm.

Set 500 buc agrafe pentru coc - Set de 500 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 6,6cm.

Agrafe de par - Agrafe de par potrivita pentru toate tipurile de par, indiferent daca e ondulat, drept, scurt, mediu sau lung. Este foarte usor de folosit si strange parul cu fermitate. Dati frau liber imaginatiei si creati coafuri senzationale chiar la dumneavoastra acasa. Agrafa de par ideala pentru femei active care vor sa arate bine in permanenta, acasa, la birou sau cu ocazia unor evenimente speciale.

Agrafe par set 36 - Set de 36 bucati de agrafe de par negre. Agrafe de par ideale pentru orice coafura. Lungime 5,6 cm.

Agrafe colorate - Set de 40 bucati de agrafe de par colorate. Agrafe de par de calitate superioara, viu colorate. Agrafe cu click, ideale pentru orice coafura. Personalizati-va coafura prin folosirea agrafelor colorate. Lungime: 4cm.

Agrafe negre - Set de 40 bucati de agrafe de par negre. Agrafe de par de calitate superioara, elegante, negre. Agrafe cu click, ideale pentru orice coafura. Personalizati-va coafura prin folosirea agrafelor de par. Lungime: 4cm.

Set 300 agrafe par negre - medii - Set de 300 bucati agrafe de par negre perfecte pentru a realiza coafura ideala. Setul contine 300 de bucati, cu o marja de +/- 20 bucati. Lungime 5,7 cm.

Agrafe par negre 60 bucati - Set de 60 bucati agrafe de par maro. Agrafe de par ideale pentru orice coafura. Lungime 5,2 cm.

Agrafe negre cu click - Set de 12 bucati de agrafe de par negre. Agrafe de par de calitate superioara, elegante, negre. Agrafe cu click, ideale pentru orice coafura. Personalizati-va coafura prin folosirea agrafelor de par. Lungime: 6cm.

Agrafe par colorate 60 bucati - Set de 60 bucati agrafe de par maro. Agrafe de par ideale pentru orice coafura. Setul contine 15 agrafe negre, 15 agrafe gri, 15 agrafe aurii si 15 agrafe argintii. Lungime 5,2 cm.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!