Dantela Unghii D17

2,90 Lei de la Cupio.ro

Detalii
Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe c onstructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm. ...mai mult

Dantela Unghii D16

Dantela Unghii D18

Dantela Unghii D14

Dantela Unghii D01

Dantela Unghii D12

Dantela Unghii D08

Dantela Unghii D06

Lantisor unghii mov

Lantisor unghii roz

Piercing de unghii P3

Dantela Unghii D16 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D18 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D14 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D01 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D12 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D08 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Dantela Unghii D06 - Dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor! Dantela se poate folosi pe unghiile false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi. Dantela de unghii este confectionata din material flexibil, foarte usor de manevrat. Dupa aplicarea dantelei, se recomanda aplicarea unui strat de gel de modelare/constructie pentru rezistenta indelungata. Lungime: 12cm. Latime: 4cm.

Lantisor unghii mov - Lantisor decorativ pentru ornamentul unghiilor. Lantisorul are aproximativ 46 cm, iar pentru a-l folosi pentru ornamentul unghiilor, se taie dimensiunea dorita si apoi se aplica pe unghie.

Lantisor unghii roz - Lantisor decorativ pentru ornamentul unghiilor. Lantisorul are aproximativ 46 cm, iar pentru a-l folosi pentru ornamentul unghiilor, se taie dimensiunea dorita si apoi se aplica pe unghie.

Piercing de unghii P3 - Manichiura perfecta de vedeta TV cu noile inele metalice dde unghii de la Cupio! Unic in Romania! Iesi din tipare si realizeaza o manichiura spectaculoasa cu noile inele metalice de unghii de la Cupio! Fa senzatie la orice eveniment cu manichiura ta! Inelele de unghii se pot folosi in manichiura clasica cu ajutorul lipiciului special si in manichiura UV, aplicate direct in gelul UV sau lipite....


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!