Aceasta oferta nu mai este valabila!

Coronita pentru sfarsitul scolii

159 Lei de la Floria.ro

Detalii
Flori Coronita pentru sfarsitul scolii ...mai mult

Inel de unghii auriu - Coronita

Inel de unghii argintiu - Coronita

Agrafe pentru coc 7cm

Agrafe pentru coc 4,5cm

Agrafe pentru coc 6cm

Set 500 buc agrafe pentru coc

Suport pentru carduri

Crucifix pentru perete

Perie pentru vase

Inel de unghii auriu - Coronita - Inelul de unghii este accesoriul perfect pentru a iesi in evidenta la orice eveniment. Inelul metalic pentru unghii este reglabil, astfel se potriveste oricarei marimi. Modelul deosebit al inelului este prevazut cu strasuri.

Inel de unghii argintiu - Coronita - Inelul de unghii este accesoriul perfect pentru a iesi in evidenta la orice eveniment. Inelul metalic pentru unghii este reglabil, astfel se potriveste oricarei marimi. Modelul deosebit al inelului este prevazut cu strasuri.

Agrafe pentru coc 7cm - Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 7cm.

Agrafe pentru coc 4,5cm - Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 4,5cm.

Agrafe pentru coc 6cm - Set de 60 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 6cm.

Set 500 buc agrafe pentru coc - Set de 500 bucati de agrafe de par negre speciale pentru coc. Ace de par ideale pentru orice coc. Lungime: 6,6cm.

Suport pentru carduri - Regrupaţi toate cardurile! Toate cardurile dumneavoastră la un loc şi în siguranţă. Conţine 8 buzunare din plastic, pentru 16 carduri. Înveliş din material plastic. De ce sa folosim numerar cand putem sa folosim carti de credit? Mai ales atunci cand avem si un suport modern in care sa tinem averea familiei. Dimensiuni: 11.3 x 7 x 1 cm Culoare: albastru, rosu Greutate:...

Crucifix pentru perete - Crucifixul este realizat din metal argintiu cu insertii maron si reprezinta un obiect valoros spiritual. Iisus in relief. Poate reprezenta un cadou deosebit pentru o persoana draga. Dimensiuni: 10.5 x 20cm

Perie pentru vase - Perie pentru vase, din plastic de calitate, in forma de "ratusca demonica", de duritate medie, ideala pentru frecarea murdariei de pe tavi, farfurii. Peria pentru vase este foarte utila in orice gospodarie. Cu un design vesel, aceasta va aduce un strop de culoare in casa ta. Forma de ratusca permite o manipulare usoara. Dimensiuni : diametru perie 7 cm, lungimea firelor periei 3 cm / inaltime...


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofertă!