Aceasta oferta nu mai este valabila!

La vie en rose

226 Lei de la Floria.ro

Detalii
Flori La vie en rose ...mai mult

Set La Vie en Rose

Bratara Red Rose

Swarovski SS3 Light Rose 20 buc

Swarovski SS3 Light Rose 50 buc

Bratara Blue Rose

Bratara Rose Hoya

Bratara Yellow Rose

Set La Vie en Rose - Setul Cupio La Vie en Rose, un cadou ideal cu care sa iti surprinzi iubita! Daca stii ca acorda multa atentie unghiilor, iti garantam ca o vei da pe spate cu un astfel de set. Setul contine 3 produse, avand o reducere cumulata de 15% 1 Gel Color Dusky Pink 1 Gel Color Lolly Pink 1 Gel Color Barbie

Bratara Red Rose - Bratara pentru femei ultramoderna. Accesorizata cu strasuri, bratara pentru femei reprezinta un accesoriu ideal pentru orice femeie pe perioada sezonului cald. Pune accent pe stilul tau! Dimensiuni ajustabile.

Swarovski SS3 Light Rose 20 buc - Cristale Swarovski Light Rose originale, special create pentru a adauga plus de stralucire unghiilor. Cristalele Swarovski au o stralucire inconfundabila si un luciu spectaculos. Pune-ti manichiura in valoare cu noile Cristale Swarovski. Se livreaza 20 de Cristale Swarovski de marimea SS3.

Swarovski SS3 Light Rose 50 buc - Cristale Swarovski Light Rose originale, special create pentru a adauga plus de stralucire unghiilor. Cristalele Swarovski au o stralucire inconfundabila si un luciu spectaculos. Pune-ti manichiura in valoare cu noile Cristale Swarovski. Se livreaza 50 de Cristale Swarovski de marimea SS3.

Bratara Blue Rose - Bratara pentru femei ultramoderna. Accesorizata cu strasuri, bratara pentru femei reprezinta un accesoriu ideal pentru orice femeie pe perioada sezonului cald. Pune accent pe stilul tau! Dimensiuni ajustabile.

Bratara Rose Hoya - Bratara pentru femei cu un design deosebit. Realizata din aliaj metalic inoxidabil, bratara pentru femei reprezinta un accesoriu ideal pentru orice femeie pe perioada sezonului cald. Pune accent pe stilul tau! Compozitie: Metal inoxidabil Dimensiuni ajustabile intre: 17,5 cm si 23 cm.

Bratara Yellow Rose - Bratara pentru femei ultramoderna. Accesorizata cu strasuri, bratara pentru femei reprezinta un accesoriu ideal pentru orice femeie pe perioada sezonului cald. Pune accent pe stilul tau! Dimensiuni ajustabile.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!