Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin

109 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta. ...mai mult

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin

Sutien elegant, de culoare neagra, cu imprimeu floral rosu

Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien elegant de culoare alba

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba

Sutien push-up elegant, de culoare alba

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, clasic, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant si practic, de culoare alba

Sutien clasic, elegant, de culoare alba

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din tul brodat

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin - Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu imprimeu floral rosu - Sutien elegant, de culoare neagra, cu imprimeu floral rosu. Are balene pentru o sustinere cat mai buna si bretele detasabile, cu lungime detasabile.

Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief - Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief, cupe captusite cu bumbac si bretele ajustabile.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant de culoare alba - Sutien elegant de culoare alba, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, decorat cu tul brodat, cu bretele detasabile.

Sutien push-up elegant, de culoare alba - Sutien push-up elegant, de culoare alba. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba - Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba, cu partea din spate din tul dublu stratificat. Bretelele au lungime reglabila si sunt detasabile.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie si cupe intarite.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, clasic, de culoare alba - Sutien elegant, clasic, de culoare alba. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie. Cupele sunt captusite cu bumbac, au balene pentru o sustinere optima si forma speciala care modeleaza sanul.

Sutien elegant si practic, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien clasic, elegant, de culoare alba - Sutien clasic, elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere si broderie de bun gust in partea de sus a cupelor.

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba - Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar intre cupe are aplicata o fundita.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din tul brodat - Sutien elegant, de culoare alba. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat - Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina. Are cupe captusite cu bumbac, bretele ajusatabile si fundita decorativa.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!