Sutien elegant, de culoare neagra, cu imprimeu floral rosu

169 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, de culoare neagra, cu imprimeu floral rosu. Are balene pentru o sustinere cat mai bu na si bretele detasabile, cu lungime detasabile. ...mai mult

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin

Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra, cu tul brodat

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu in dungi si aplicatii din dantela

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien elegant de culoare neagra cu accente rosii

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin - Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.

Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin - Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra, cu balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu broderie florala roz Are cupele fara burete, realizate din doua straturi de tul suprapuse, cu balene de sustinere.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu tul brodat - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar in partea de sus a cupelor este decorat cu tul brodat. Model confortabil, care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul - Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie - Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie si cupe intarite.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul - Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra - Sutien elegant, clasic, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu in dungi si aplicatii din dantela - Sutien de culoare bej, cu imprimeu in dungi, aplicatii din dantela si bretele cu lungime reglabila, rezistente la intindere.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat - Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela - Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela. Partea din spate este confectionata din lycra, iar bretelele au lungime reglabila si pot fi inlaturate.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien elegant de culoare neagra cu accente rosii - Sutien elegant de culoare neagra, cu broderie rosie. Are cupele fara burete, realizate din doua straturi de tul suprapuse, cu balene de sustinere.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!