Sutien seducator, de culoare neagra, din dantela usor transparenta

189 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien seducator, de culoare neagra, din dantela usor transparenta. Se incheie la spate si are brete le subtiri, cu lungime reglabila. ...mai mult

Sutien seducator, de culoare neagra, din tul si dantela

Sutien seducator, de culoare rosie, din tul

Babydoll seducator, din tul si dantela, de culoare crem

Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela

Sutien modern, de culoare neagra, cu dantela

Sutien sexy, de culoare neagra, cu decupaje si dantela

Sutien provocator, de culoare neagra, din dantela fina

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien elegant, de culoare neagra, din dantela cu motive florale

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare neagra

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie

Sutien seducator, de culoare neagra, din tul si dantela - Sutien seducator, de culoare neagra, din tul si dantela. Are bretele prinse dupa gat si bretele pe umeri.

Sutien seducator, de culoare rosie, din tul - Sutien seducator, de culoare rosie, din tul transparent. Are bretele detasabile, cu lungime reglabila si sistem de inchidere la spate.

Babydoll seducator, din tul si dantela, de culoare crem - Babydoll seducator, din tul si dantela, de culoare crem. Are bretele subtiri, care se leaga dupa gat, decolteu adanc si vine insotit de o pereche de bikini tanga in ton.

Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela - Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela. Are bretele late si sistem de inchidere la spate.

Sutien modern, de culoare neagra, cu dantela - Sutien modern, de culoare neagra. Are bretele late, rezistente, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara si dantela. Model elegant, care avantejeaza orice tip de silueta.

Sutien sexy, de culoare neagra, cu decupaje si dantela - Sutien sexy, de culoare neagra, cu decupaje si dantela.

Sutien provocator, de culoare neagra, din dantela fina - Sutien provocator, de culoare neagra, din dantela fina, cu brretele prinse dupa gat.

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela - Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela. Partea din spate este confectionata din lycra, iar bretelele au lungime reglabila si pot fi inlaturate.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien elegant, de culoare neagra, din dantela cu motive florale - Sutien elegant, de culoare neagra, din dantela cu motive florale. Partea inferioara a cupelor este captusita cu bumbac de calitate, iar bretelele decorative au lungime ajustabila.

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare neagra - Set format din sutien, chiloti si portjartier, din dantela, de culoare neagra. Sutienul are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar chilotul este tanga. Portjartierul adauga un aer senzual intregului ansamblu.

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!