Termeni si conditii

Site-ul iLog.ro împreună cu conţinutul, componentele sale și toate informaţiile şi serviciile aferente este denumit în continuare serviciul iLog.ro .

Prin termenul "Utilizator" înţelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează serviciul iLog.ro.
"Termenii regulamentului" sau "Termeni şi condiţii" sunt denumiri ale acestui document ce reglementează modul de folosire a serviciului iLog.ro.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Daca folosesti serviciul iLog.ro acest lucru este echivalent cu acceptarea implicita si respectarea termenilor si conditiilor de utilizare si a tuturor reglementarilor si legilor in vigoare. Daca nu esti de acord cu oricare dintre acesti termeni, utilizarea sau accesarea acestui site iti sunt interzise.

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare, cu sau fara notificari prealabile. Poti vizita periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu varianta actualizata a termenilor si conditiilor.

Ultima modificare a avut loc la data de 10 Octombrie 2012.

Ofertele

Ofertele prezentate de iLog.ro apartin Site-urilor Terte. “Site-uri Terte” este definitia data in prezentul document site-urilor independente care ofera spre comercializare ofertele indexate de iLog.ro. Aceste oferte sunt preluate in mod automat de serviciul iLog.ro si nu sunt modificate sau verificate manual. iLog.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul sau natura acestor oferte sau a Site-urilor Terte de pe care provin.

iLog.ro isi rezerva dreptul absolut de a modifica parti sau de a elimina complet o oferta din rezultatele furnizate, fara ca serviciul sa poata fi tras sub vreo forma la raspundere.

Protectia proprietatii intelectuale

iLog.ro te autorizeaza sa folosesti serviciile si informatiile existente pe acest site doar in scopuri personale si pentru uz necormecial. Dreptul de autor pentru toate materialele existente pe acest site este detinut de catre iLog.ro. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral, modificat, vandut, expus public, distribuit sau folosit in orice alt mod fara permisiunea explicita, scrisa, a iLog.ro, mai putin in cazurile notificate ca atare prin oferirea functiei de distribuire a continutului.

Obligatiile si responsabilitatile Utilizatorilor

Pentru a folosi serviciile iLog.ro pentru care este necesara inregistrarea, te obligi sa:
 • furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
 • mentii si innoiesti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca Utilizator esti in totalitate responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le incarci. De asemenea, esti constient si responsabil de faptul ca pui la dispozitie informatie in mod public prin contul creat pe iLog. In plus, te obligi sa respecti urmatoarele:
 • sa nu publici materiale abuzive, obscene, vulgare, defaimatoare, xenofobe sau rasiste, de amenintare, discriminatorii sau rauvoitoare;
 • sa nu publici materiale pentru care nu ai drepturile legale de autor sau incuviintarea autorului pentru a utiliza materialul;
 • sa nu publici materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge vreun sistem informatic, vreo informatie sau baza de date;
 • sa nu publici sau transmiti niciun tip de publicitate, materiale promotionale, junk mail, spam, scrisori in lant, scheme piramidale, sau nicio alta forma de solicitari de acest tip;
 • sa nu publici niciun alt material care contravine in vreun fel normelor legale in vigoare.
Cu respectarea celor mentionate mai sus, Utilizatorul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, facebook, twitter etc.) cu privire la Ofertele puse la dispozitie prin intermediul iLog.ro.

iLog.ro nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre Utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre acestia. iLog.ro nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. De aceea, iLog.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre Utilizatorii sai. La solicitarea unui Utilizator, iLog.ro poate investiga si verifica informatiile care fac obiectul solicitarii si poate dispune indepartarea acestora.

iLog.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj sau continut si de a suspenda sau desfiinta conturile care incalca prevederile prezentului document, cu sau fara notificare prealabila. iLog.ro poate dispune masuri de interzicere a accesului la parti sau la intreg serviciul impotriva oricarui Utilizator care se abate de la Termenii si conditiile de utilizare.

Utilizarea materialelor si informatiilor introduse de catre iLog.ro

Esti de acord sa oferi iLog.ro permisiunea de a utiliza materialele pe care le postezi sau le incarci pe site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si traduca. Oferi iLog.ro dreptul de a mentiona numele tau in legatura cu materialul pe care l-ai transmis, precum si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener iLog.ro.

Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi intr-un anumit mod materialul furnizat de tine.

Limitarea responsabilitatii

iLog.ro este un centralizator al ofertelor de cumparaturi colective provenite de pe Terte Site-uri. Intentia de a cumpara o oferta, manifestata prin apasarea butonului “Cumpara", te va redirectiona automat spre Site-ul Tert care prezinta oferta respectiva.

Materialele prezentate pe iLog.ro sunt furnizate ca atare. iLog.ro nu ofera garantii, explicite sau implicite, si se declina si neaga orice alte garantii, inclusive, fara limitare, garantii implicite sau conditii de vandabilitate, privind setarea unor alerte, folosirea cupoanelor achizitionate inainte de expirare, potrivire sau un anumit scop, non-incalcare a proprietatii intelectuale sau orice alta incalcare a drepturilor. iLog.ro nu este responsabil si nici nu poate fi tras la raspundere pentru continutul niciunui Site Tert prezentat.

Mai mult, iLog.ro nu garanteaza si nici nu face nicio reprezentare cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, fiabilitatea privind utilizarea materialelor de pe site-ul sau de internet sau in alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.

Ai luat la cunostinta si esti de acord ca iLog.ro nu poate si nu va fi tras la raspundere pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitate de folosire, date sau alte pagube (chiar daca iLog.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor iLog.ro;
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor datelor tale;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor iLog.ro;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declari in mod expres ca ai luat la cunostinta si ca esti de acord cu urmatoarele afirmatii:
 • utilizarea serviciilor site-urilor iLog.ro se face pe propria raspundere;
 • serviciile sunt furnizate si acceptate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

iLog.ro nu ofera nicio garantie ca:
 • serviciile vor implini toate cerintele tale, oricare ar fi ele;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor iLog.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi integral corecte;
 • orice eroare de program sau eroare tehnica va fi corectata.

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciului iLog.ro se afla la discretia Utilizatorului si poate fi folosit de catre acesta doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Revizuiri si Erata

iLog.ro nu garanteaza ca oricare dintre materialele de pe site sunt corecte, complete sau actualizate. iLog.ro poate face modificari la materialele continute pe site in orice moment fara notificare, si nu isi asuma niciun angajament de a actualiza materiale sau informatii afisate.