Babydoll, body, portjartiere



Babydoll sexy de tul si dantela rosie

99 Lei

Babydoll sexy din tul si dantela rosie. Este desfacut in fata, are sutienul din dantela si se incheie cu un clip in fata. Slipul tanga de dantela este inclus.

Babydoll sexy, de culoare neagra

109 Lei

Babydoll sexy de culoare neagra, din tul translucid. Bretelele si decoltelul sunt decorate cu dantela, iar la tiv are de asemenea dantela. Bretelele se pot purta pe umeri sau coborate, in stil spaniol. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy, de culoare rosie

119 Lei

Babydoll sexy din tul translucid, de culoare rosie. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy, de culoare neagra

119 Lei

Babydoll sexy din tul translucid, de culoare neagra. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy, de culoare alba

119 Lei

Babydoll sexy din tul translucid, de culoare alba. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy de culoare rosie

109 Lei

Babydoll sexy din material elastic, de culoare rosie. Are bretelute subtiri, ajustabile, este decoltat in forma de inima si are doua decupaje verticale pe bust, bordate cu dantela. Tivul este rotunjit si bordat cu dantela. Slipul tanga este inclus.

Babydoll elegant de culoare neagra

109 Lei

Babydoll elegant din tul negru, cu desen floral. Este decoltat amplu si decorat cu volanase fine la bust. Tivul este ondulat si decorat cu volanase de dantela. Slipul tanga este inclus.

Babydoll seducator, de culoare neagra

109 Lei

Babydoll seducator, de culoare neagra, din tul elastic, translucid. Arte bretelute subturi, rosii care se incruciseaza pe spate, este decoltat rotund si are o fundita rosie un fata. La spate are o fenta in forma de V, cu sireturi rosii,...

Babydoll sexy de culoare rosie

99 Lei

Babydoll sexy de culoare rosie, din tul elastic. Are bretelute subtiri, ajustabile, si este decorat cu un frumos desen floral la bust si la tiv. Slipul tanga este inclus.

Babydoll provocator, de culoare alba

129 Lei

Babydoll provocator, din tul si dantela de culoare alba. Bretelele si decolteul sunt bordate cu dantela, iar partea de jos este de asemenea, din dantela. Tivul, decorat cu un volanas de dantela, este mai scurt la spate. Slipul tanga este inclus.

Babydoll elegant de dantela roz

109 Lei

Babydoll elegant din dantela de culoare roz, cu desen floral. Are bretelute subtiri, volanas de dantela la tiv, iar la bust si la tiv este decorata cu panglicute subtiri, negre. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy, de culoare neagra

99 Lei

Babydoll sexy din tul, de culoare neagra. Are bretelute subtiri iar bustul este decorat cu dantela si o fundita rosie de saten. La tiv are, de asemenea, dantela, si doua slituri decorate cu fundite rosii. Slipul tanga este inclus.

Babydoll elegant, de culoare rosie

109 Lei

Babydoll elegant de culoare rosie, cu o funda de saten negru in fata, bretelute subtiri si danteluta la bust. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy de culoare neagra

109 Lei

Babydoll din tul elastic, translucid, de culoare neagra. Sub bust are un pandant argintiu, in forma de fulg de zapada, iar linia bustului este decorata cu un volanas fin. Slipul tanga este inclus.

Neglijeu lung, din tul rosu

159 Lei

Neglijeu sexy si elegant, din tul rosu.

Neglijeu lung, din tul negru

159 Lei

Neglijeu sexy si elegant, din tul negru.

Bobydoll elegant din tul rosu si dantela, cu tiv de saten

149 Lei

Bobydoll elegant din tul rosu si dantela, cu tiv de saten si o fundita decorativa la bust. Boxerii sunt inclusi.

Bobydoll elegant din tul negru si dantela, cu tiv de saten

149 Lei

Bobydoll elegant din tul negru si dantela, cu tiv de saten si o fundita decorativa la bust. Boxerii sunt inclusi.

Bodydoll sexy din tul negru, cu bust fronsat si dantela la tiv.

159 Lei

Bodydoll sexy din tul negru, cu bust fronsat si dantela la tiv. Chilot tanga inclus.

Babydoll provocator din tul negru, cu dantela la bust si la tiv

149 Lei

Babydoll provocator din tul transparent, cu dantela la bust si la tiv, si bretelute subtiri ajustabile.

Babydoll sexy de culoare neagra

159 Lei

Babydoll sexy din tul negru si dantela, cu bretelute ajustabile.

Babydoll seducator din tul negru si dantela florala

149 Lei

Babydoll seducator din tul negru si dantela florala la bust.

Babydoll seducator din tul rosu si dantela florala

149 Lei

Babydoll seducator din tul rosu si dantela florala la bust.

Babydoll din tul negru si volanase

169 Lei

Babydoll din tul negru si volanase la tiv.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten alb

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura alba si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten rosu

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura rosie si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten albastru

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura albastra si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura neagra si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten fuchsia

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura fuchsia si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.

Bodydoll din tul negru, cu volanas de saten violet

149 Lei

Bodydoll din tul negru, cu garnitura violet si bretelute ajustabile. In partea de jos are un volanas rosu, iar bustul este din dantela neagra si este decorat cu o funda de saten. Boxerii din tul sunt inclusi.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!